Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, mega chrupiące a zarazem delikatne ciasteczka z dodatkiem proszku budyniowego. Polecam przepis.
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 128
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 286
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 126
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 13939
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 128
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 286
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 126
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 13939
Składniki
Do masła dodajemy cukier puder i ucieramy na gładką masę. Następnie dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto. Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Układamy na blaszkę piekarnikową wyłożoną papierem do pieczenia. Lekko spłaszczamy. Widelcem robimy wzorek. Ciasteczka pieczemy 15-20 minut w 180 stopniach do zrumienienia. Smacznego ;)