Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszną przekąską, kiedy mam ochotę na coś słodkiego,szybkiego i taniego. Polecam je łasuchom, którzy chcą coś przegryźć.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
Jajka wbij do miski. Dodaj roztopione masło, kakao, cukier oraz sól i wymieszaj. Dosyp przesianą mąkę i proszek do pieczenia.
Mieszaj, aż składniki się połączą i ciasto będzie gładkie. Upewnij się, czy mąka nie przylega do dna miski.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Łyżką ułóż na blasze kopczyki ciasta. Wstaw do piekarnika i piecz przez 30 minut w 180 C.
Smacznego!!!!!