Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ciastka wiśniowo-czekoladowe"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 37
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 37
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
Składniki
Wiśnie rozmroź, osącz lub jeśli są świeże, umyj, wydryluj, osącz. Słoiki posmaruj olejem. Piekarnik rozgrzej do 175°C. Masło utrzyj z cukrem i sokiem z cytryny. Gdy masa będzie puszysta, kolejno wbijaj jajka. Dosyp mąkę pszenną i ziemniaczaną oraz proszek do pieczenia. Wymieszaj.
Czekoladę posiekaj i razem z wiśniami dodaj do ciasta. Wymieszaj. Dalej postępuj jak w przepisie na ciastka jagodowe.Źródło: Twój Styl