Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne.Kiedy mamy ochotę na coś słodkiego i szybkiego ,te ciastka są idealne.:)
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 54
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 39
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 71
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 54
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 39
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 71
Składniki
Masło rozpuścić i wystudzić. Jabłka pokroić na małe części. Jajka zmiksować z cukrami,dodać mąkę,proszek,masło i zmiksować.Jeśli ciasto za gęste dodać jogurt. Na końcu dać jabłka i wymieszać łyżką. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia łyżką kłaść porcje ciasta. Dać do nagrzanego piekarnika góra-dół do 180st.i piec około 15 min.do zrumienienia. Wystudzone posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!