Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciastka z pieprzem i orzechami"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 48
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 44
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 48
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 44
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Składniki
Z podanych składników zarabiamy ciasto i na godzinę wkładamy do lodówki. Wałkujemy na grubość 0,5 cm i wycinamy ciasteczka o dowolnym kształcie. Pieczemy 12-15 minut w temperaturze 200oC. Zimne najlepiej zamknąć w metalowej puszcze na parę dni, a potem się nimi rozkoszować.
<strong>ekspert Rewii Radzi Hanna Szymkiewicz – doświadczona mistrzyni kulinarna</strong>Źródło: Rewia