Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny w postaci tortu urodzinowego bądź imieninowego oraz jako ciasto na święta lub od tak do pojedzenia. Pyszne!
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Upiec/kupić biszkopt.
Budyń przygotować według przepisu i dodać do niego łyżkę cukru. Schłodzić i utrzeć z margaryną.
Na biszkopt nakładać krem budyniowy. Następnie ułożyć herbatniki, na herbatniki masę kajmakową, znowu herbatniki a na herbatniki śmietankę kremówkę, którą najpierw utrzemy z fiksami i cukrem pudrem. Przyozdobić posypką czekoladową.