Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i niesamowicie smaczne. Zachwyci wszystkich swoim smakiem i wyglądem. Składniki do jego przygotowania powinniście bez problemu odnaleźć w swojej kuchni.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 686
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 673
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1478
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4839
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 686
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 673
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1478
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4839
Składniki
Jajka wbijamy do miski, dodajemy cukier i miksujemy. Wlewamy olej i wsypujemy mąkę, sodę, proszek do pieczenia, kakao i cynamon. Wszystko razem dokładnie mieszamy przy użyciu miksera.
Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę. Dodajemy je do miski z ciastem wraz z orzechami. Ciasto mieszamy przy użyciu łyżki.
Prostokątną blaszkę wyścielamy papierem do pieczenia. Ciasto przelewamy do formy i równamy za pomocą łopatki. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. Ciasto pieczemy przez około 60 minut.