Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem dodać make ,proszek i białka i olej i miksować do jednolitej masy.i wlać do foremki wcześniej wysmarowana tłuszczem.Piec w 180 stopniach ok 20 min.
z soku z ananasów ugotować budyń,gdy ostygnie dodać żółtka i wymieszać.Margarynę zmiksować i dodawać budyń i miksować co uzyskania masy.Ananasy pokroić w kostkę i dodać do masy lekko wymieszać.Mase położyć na ostudzony biszkopt.
białka ubić z cukrem na sztywna piane i dodać kokos i wymieszać.Blaszkę wyłożyć papierem do ciast i wlać ten kokos .Piec ok 25 min do zarumienienia .w temperaturze 200 stopni.
gdy ostygnie położyć na masę ananasowa i polać polewa według uznania.