Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,proste i smaczne ciasto bez użycia miksera i z małą zawartością cukru :)
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 100
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1799
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 100
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1799
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Składniki
Mąkę przesiać z proszkiem,sodą i solą.Dodać cukier,posiekane migdały i żurawinę.Wymieszać.Dodać masło i zagnieść .Ciasto będzie bardzo suche,w formie grudek.
Banany obrać ze skóry i zetrzeć na tarce o grubych oczkach,dodać do nich jajka i dokładnie rozmieszać widelcem. Masę bananową wymieszać dokładnie z ciastem i wylać do formy. Piec w temp. 180 st ok 60-70 min (do suchego patyczka) Smacznego:)