Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto a w zasadzie batoniki z czekoladą, które robi się łatwo i szybko.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 100
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 71
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 282
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5436
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 100
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 71
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 282
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5436
Składniki
Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia. Wsypać pokruszone ciastka, zalać je masłem. Posypać na niepołamaną czekoladę i posypać wiórkami kokosowymi. Następnie orzechami i zalać mlekiem z puszki. Piec aż ciasto będzie rumiane.