Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie - proste- bardzo smaczne :)
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 111
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14413
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 45
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 58
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 147
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 209
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 111
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14413
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 45
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 58
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 147
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 209
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem. Dodać jajka dalej ucierając. Następnie wsypać mąkę, kakao oraz proszek do pieczenia, całość zmiksować. Na koniec dodać mleko, dalej miksując.
Brzoskwinie odsączyć na sitku. Trzy połówki pokroić w paski, natomiast resztę w dość grubą kostkę. Pokrojona kostkę wrzucić do ciasta i całość wymieszać. Ciasto przełożyć do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia. Paski z brzoskwiń rozłożyć na cieście. Piec w temperaturze 180°C około 45- 50 minut. Smacznego !