Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzone ciasto można pod kruszonkę dać każdy owoc ,przepis mam od koleżanki Honoraty Orłowskiej
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 50
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 50
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
wykonanie :Do miski dodać po kolei jak w opisie, odstawić bez mieszania na trzy godziny lub dłużej. Następnie po tym czasie miksujemy do połączenia się składników. Wylać ciasto na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, posypać kruszonką, odstawić do wyrośnięcia. Piec mniej więcej godzinę w 190 stopniach. Można pod kruszonkę dać dowolne owoce(u mnie chcieli bez niczego).