Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto o mocnym aromacie i lekko ostrym posmaku
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 71
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 87
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 71
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 87
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem,dodać miód,olej i mleko.Chwilę zmiksować.Mąkę przesiać,wymieszać z proszkiem,przyprawą do piernika i imbirem a następnie dodawać porcjami suche składniki do mokrych dokładnie mieszając łyżką(nie używać miksera). Wymieszane na jednolitą konsystencję ciasto wylać na wysmarowaną tłuszczem małą blaszkę (u mnie 22X22 cm ) Piec w 200 st ok 30-45 min (w zależności od wielkości naczynia i wysokości ciasta)