Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne na sezon gruszkowo- jabłkowy. Prosto smacznie i po staremu!
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 91
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13728
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 35
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 11
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 91
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13728
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 35
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 11
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Składniki
Margarynę ucieramy z cukrem. Dodajemy żółtka, a na końcu mąkę z proszkiem do pieczenia i ubitą pianę z białek. Większą część ciasta wykładamy na formę, a do reszty dodajemy wystudzone kakao rozpuszczone w gorącym mleku. Ciasto jasne wykładamy na formę 8/33, a na nie wykładamy ciasto ciemne. Jabłka i gruszki obieramy i kroimy w kawałki. Układamy na cieście. Pieczemy do 40 minut w 180 stopniach.