Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezglutenowe, bez cukru i mąki!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 351
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 13
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 76
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 351
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 13
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 76
Składniki
Kaszę jaglaną opłukać i ugotować ze stevią.
Ugotowaną kaszę (i najlepiej ostudzoną) zblendować z bananem i białkami, a następnie wyłożyć do blaszki/formy.
Na wierzchu posypać borówkami (lekko je wciskając w ciasto).
Ciasto piec około 40 minut w temperaturze 180 stopni.