Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto jogurtowe"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 212
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8945
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 146
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 294
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 212
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8945
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 146
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 294
Składniki
Ciasto: zagnieć. 1/3 ciasta zamroź, resztą wyłóż dużą blachę, posmaruj dżemem.
Masa: (oprócz białek) wymieszaj. Białka ubij, delikatnie połącz z masą. Wylej na ciasto. Posyp startą na tarce o grubych oczkach resztą zamrożonego ciasta. Piecz godzinę w 170°C.
<strong>Przepis przysłała Karolina Kościółek z Dąbrowy k. Chełma</strong>
czas przygotowania: 80 min, ilość porcji: 10, cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie