Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jogurtowe (kubeczkowe) ulepszone.Do ogólnie dostępnego przepisu na ciasto kubeczkowe dołożyłam kilka składników ,które ulepszyły i podkreśliły jego smak.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni C. Do miski przełożyć jogurt. Do drugiej miski przesiać mąkę razem z proszkiem do pieczenia, dodać cukier, cukier wanilinowy i dokładnie wymieszać. Do miski z jogurtem dodać jajka i olej,pokruszony ser,oraz dynie( bez syropu) Przelać do miski z sypkimi składnikami i krótko oraz delikatnie wymieszać na jednolitą masę.
Wylać do tortownicy o średnicy ok. 24 cm i piec przez około 35 minut lub do suchego patyczka.