Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekkie ciasto, którego smak można indywidualnie modyfikować poprzez zmianę dodawanych owoców.
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1656
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 96
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 146
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 136
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1656
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 96
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 146
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 136
Składniki
Rabarbar umyć, osuszyć pokroić w drobna kostkę.
Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym, dodać jogurt i mąkę wymieszaną z proszkiem, wszystko dokładnie wymieszać mikserem. Do ciasta dodać rabarbar, wymieszać łyżką i przełożyć do formy (25x30cm). Wymieszać wiórki kokosowe z 1/4 filiżanki cukru i posypać tym surowe ciasto. Piec około 20-30 min w temp. 200 stopni z termoobiegiem, najlepiej Sprawdzić patyczkiem. wierzch ciasta powinien być koloru złotego. SMACZNEGO!