Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9421
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 228
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 510
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9421
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 228
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 510
Składniki
Ciasto: Utrzec jaja całe z pół szkl cukru, dodac śmietanę i zapach.Potem dodac mąkę i pr do piecz. Dobrze wymieszane ciasto wylac do wysmarowanej tłuszczem formy. KRUSZONKA: Wsypac do miski wiórki kokosa, pół kostki margaryny,pół szkl cukru i trochę mąki. Zagnieśc kruszonkę grubą i wyłożyc na ciasto. Piec na złoty kolor ok 40 min w temp 170C.