Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzielę sie z wami na bardzo smaczne ,kruche ciasto czekoladowe. Przepis prosty , a ciasto wychodzi przepyszne polecam.
miska, nóż, folia spożywcza,
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 85
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 108
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 670
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 85
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 108
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 670
Składniki
Do miski przesiać mąkę z proszkiem i sodą ,dodać kakao oraz żółtka i pokrojone na mniejsze kawałki masło. Wszystkie składniki zagnieść na gładkie jednolite ciasto. Ciasto podzielić na dwie części większą i mniejszą, owinąć obie folią spożywczą, mniejszą włożyć do zamrażalnika , a większą do lodówki na 30 minut. Po tym czasie ciasto gotowe do dalszej przeróbki.
Ciasto gotowe do schłodzenia.