Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto przygotowane na spód do sernika. Proste i smaczne wzbogacone o przyprawę do piernika. Wychodzi pyszne. Polecam
miska, sitko, łyżka, szklanka,
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 183
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 183
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Do miski przesiej mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, z kakao i cukrem pudrem, dodaj pokrojone w kawałki masło , żółtka i śmietanę. wymieszaj zagniatając rękoma gładkie , jednolite ciasto. Tak przygotowane ciasto jest gotowe do dalszej przeróbki. Ciasto można owinąć folią spożywczą i zamrozić. Gotowe
Przygotowanie składników.
Ciasto pod sernik gotowe.