Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 216
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 216
Składniki
jaja wbijamy do naczynia
dodajemy cukier
miksujemy do puszystej piany
kiedy skończymy miksować no sitka przekładamy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i przesiewając mieszamy delikatnie mieszając w jedną stronę nie wyciągając łyżki dopiero na końcu kiedy skończymy mieszać można wyjąć
całość wylewamy na blachę wyłożoną papierem i natłuszczoną
pieczemy w 180 stopniach aż zbrązowieje
wyjąć przestudzić
ananasy kroimy w kawałki wykładamy na biszkopt
gotujemy budyń jak na opakowaniu wylewamy gorący na ananasy
jabłka przesmażone wykładamy na budyń
a na końcu dajemy galaretki
całość do lodówki na 30 minut