Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie ciasto ucierane z dużą ilością malin i jagód (borówek amerykańskich). I jakaś truskawka też się może dołączyć :)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Piekarnik nagrzać do 200 stopni, prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia.
Masło utrzeć z cukrem na puszystą masę, stopniowo dodawać jajka i dobrze wymieszać. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i solą i dodać do masy maślano-jajecznej. Ciasto wyłożyć do formy, odstawić na bok.
Owoce przebrać, opłukać i osuszyć. Rozłożyć na przygotowanym cieście. Czekoladę pokroić na małe kawałki i rozłożyć na owocach. Piec w nagrzanym piekarniku ok. 25-30 minut. Po upieczeniu i ostudzeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego :)