Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polewę można zrobić z 5 dkg margaryny, 5 dkg cukru pudru, 10 dkg gorzkiej czekolady, 1 łyżka mleka, 1/2 łyżeczki mąki ziemniaczanej. Wszystkie składniki roztopić na małym ogniu dodawać z wyjątkiem czekolady dodawać rozpuszczoną na parze czekoladę i od razu rozsmarować na cisto lub kupić gotową polewę.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 729
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 147
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 729
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 147
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Oddzielić białka od żółtek. Białka ubić na sztywną pianę i dodać żółtka, do ubitych jaj dodać cukier i ubić dodać wszystkie składniki do ubitych jaj z cukrem ciągle ubijając. piec około 40 minut w piekarniku nagrzanym na 160 C. Na gotowe przestudzone cisto wylać polewę czekoladową.