Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo czekoladowe z warstwą soczystych brzoskwiń, jabłek i kokosa, przykrytych chrupiącą czekoladą.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 103
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1841
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 103
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1841
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
Zmiksować składniki na ciasto: jajka, cukier, olej, kakao, mąkę, proszek i aromaty. Ciasto wyłożyć (będzie gęste) na dużą, prostokątną blachę (wysypaną bułką tartą).
Bezpośrednio wyjęte z puszki (nie odsączać, przy pieczeniu ładnie puszczą sok) brzoskwinie pokroić w kostkę i wyłożyć na ciasto. Na brzoskwinie wysypać rodzynki. Jabłka pokroić w kostkę i wyłożyć na ciasto. Owoce posypać obficie (wierzch ma być prawie biały) wiórkami kokosowymi.
Piec w piekarniku ok. 45 min w temp./ 180 stopni
Polewę przygotować wg przepisu na opakowaniu Na wystudzone ciasto wylewać strużkami polewę formując mozaikę.