Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasują do niego praktycznie każde owoce. Idealne na upalne dni.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 771
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 164
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 771
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 164
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
jajka lekko roztrzepać z cukrem
dodać pozostałe składniki (mąka, maślanka, proszek, soda, rozpuszczone masło)
wylać masę na blaszkę
wyłożyć pokrojone owoce
piec w 180 st. C 30-35 min