Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste do zrobienia ciacho o ciekawym smaku. Lekko orzechowe, z dodatkiem soczystych wiśni.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 51
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 251
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5408
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 51
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 251
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5408
Składniki
Jajka roztrzepać z cukrem za pomocą trzepaczki. Dodać olej, cały czas mieszając wlewać mleko. Mąki przesiać i wymieszać z proszkiem do pieczenia. Wsypać do mokrych składników, można wlać odrobinę ekstraktu waniliowego, wymieszać niedbale łyżką. Masę przelać do blaszki, wyrównać. Ułożyć wiśnie na wierzchu (mrożonych nie rozmrażać). Piec przez ok. 40 minut w 180°C. Przestudzić na kratce. Przed podaniem można posypać cukrem pudrem.