Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto z dodatkiem jabłek, gruszek i bakali.Smakuje wybornie do popołudniowej kawki i nie tylko . Dzieci go uwielbiają.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 108
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 108
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym dodaj olej a następnie mąkę przesianą z proszkiem, sodą,i cynamonem.Wymieszaj ,jabłka i gruszki pokrój w kostkę dodaj razem z bakaliami.Wszystko razem wymieszaj i wylej do tortownicy o średnicy 26 wyłożonej papierem do pieczenia lub do blachy.Piecz 45 minut w temperaturze 180 st.