Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto serowo- orzechowe"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 42
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 42
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 32
Składniki
Orzechy zrumień, posiekaj. Galaretkę rozpuść w 2/3 szklanki wrzątku. Masło utrzyj z cukrem. Nie przerywając ucierania, dodaj 3 jajka, mąkę i proszek do pieczenia. Zmiksuj, wymieszaj z orzechami. Piecz 30 min w 200 st.
Twaróg zmiksuj razem z żółtkiem i wystudzoną galaretką. Rozsmaruj masę na upieczonym spodzie, odstaw na 3 godz. do lodówki. Grejpfruty sparz, obierz. Usuń białe błonki. Powycinaj cienkie fileciki miąższu. Udekoruj nimi wierzch ciasta.Źródło: Świat kobiety