Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto trzy kolory"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 65
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 65
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Sucharki lub herbatniki zmiel w maszynce do mielenia mięsa. Zmieszaj z nutellą. Ugnieć wszystko na jednolitą masę. Wyłóż nią dno blachy.
Ubij śmietanę z fixami i cukrami. Dodaj serki i wymieszaj. Połóż krem na warstwę nutellową. Na kremie możesz ułożyć ulubione owoce.
Galaretki rozrób w trzech szklankach bardzo gorącej wody. Odstaw do ostudzenia i lekkiego zastygnięcia. Zalej ciasto tężejącą galaretką, wstaw do lodówki na kilka godzin. Smacznego!
CZAS: około 2 godziny
<strong>Przepis przysłała pani Lidia Zakrzewska</strong>Źródło: Dobry Tydzień