Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto ucierane. Najlepiej smakuje ze świeżymi owocami.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8371
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 188
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 414
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8371
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 188
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 414
Składniki
W misie miksera ucieramy masło z cukrem na jasną masę. Dalej ucierając wbijamy po 1 jajku. Następnie dodajemy przesiane suche składniki. Brytfankę 20/30 wykładamy papierem do pieczenia i przelewamy gotowe ciasto. Na wierzch układamy ulubione owoce. Piekę w 185 stopniach przez ok 60 minut. KRUSZONKA 150 g mąki 100 g schłodzonego masła 50 g cukru pudru. Wszystkie składniki ucieramy w palcach :).