Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
10 minut pracy przy przygotowaniu, a po upieczeniu również znika w 10 minut:)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 729
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 146
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 729
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 146
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Ubić białka i stopniowo wsypywać cukier, miksować dalej i dodawać po 1 żółtku. Następnie dodać pozostałe składniki i również zmiksować. Wylać na blachę. Na ciasto dać dowolne owoce (u mnie królują maliny i aronia), posypać kruszonką.
Piec 40-45 minut w temperaturze 160 stopni C