Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z wiśniami to pomysł na szybki poczęstunek dla gości albo na nagłą ochotę na coś słodkiego
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Składniki na kruszonkę,mieszamy i zagniataniu.
Mąkę przesiewany z proszkiem do pieczenia i mieszamy z cukrem w jednej misce.Margarynę roztapiamy ,studziły , mieszamy w drugiej misce z jajkami i mlekiem.Do suchych składników wlewamy mokre i ubieramy do połączenia składników.Ciasto wkładamy do natłuszczonego formy 24x40 ,na nim kładziemy owoce i posypujemy kruszonką.Pieczemy 35 minut w 180 st.