Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis łatwy szybki w sam raz dla niespodziewanych gosci,a po za tym niedrogi i pyszny-spróbujcie...
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Składniki
Jajka,cukieri cukier wan.ubić mikserem na puszystą masę.Wsypywać ciągle mieszając mąkę, kakao, cynamon,sodę i proszek do pieczenia.dokładnie wymieszać składniki.
pod koniec ubijania dlewać pomału olej ciągle mieszając.miksować aż ciasto całkowicie wchłonie tłuszcz.
następnie umyć jabłka,obrać wykroić gniazda nasienne i pokroić w kostkę.cząstki jabłek dodac do ciasta delikatnie pomieszać drewnianą łyżką,wylać na natłuszczoną i wysypaną bułką tartą podłużną blachę[keksówkę]i wstawić do piekarnika.piec ok.55min w temp.200st.Ciasto można polukrować lub posypać cukrem pudrem-pychotka!!!!!!!!!