Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, delikatne ciasto...Zawsze się udaje:)
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 185
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 168
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1397
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 185
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 168
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1397
Składniki
Ugotować budynie wg. przepisu. Ucieramy jajka z cukrem, dodajemy margarynę , mąki z proszkiem do pieczenia.Ucieramy na gładką masę.2/3 ciast wykładamy na blaszkę, na ciasto pokrojone w plastry jabłka i wylewamy ciepły budyń. Resztę ciasta rozsmarowujemy na budyniu. Pieczemy ok 45-50 min w tem. 180 st.C.