Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto z jeżynami i kokosową kruszonką idealne do kawki w letnie popołudnie ze znajomymi przy grillu i nie tylko. Jeżyny na ciasto zrywane własnoręcznie z córką w lesie smakują wspaniale nie tylko w cieście.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1755
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1755
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę wstaw do lodówki.
Jajka ubij ze szczyptą soli, cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj roztopione masło oraz mąkę przesianą z proszkiem. Blachę 20x30 wyłóż papierem do pieczenia wylej ciasto, na wierzch położ jeżyny i posyp kruszonką.
Ciasto wstaw do nagrzanego piekarnika do 180 st. i piecz około 35 minut. Smacznego.