Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, puszyste i wilgotne .Szybkie i proste.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 68
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 106
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 68
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 106
Składniki
Masło miksuję z cukrem ok. 5 minut. Dodaję jajka, mleko , jogurt naturalny. Mąkę mieszam z budyniem , kaszą, proszkiem do pieczenia . Ciągle miksując wsypuję suche składniki i mieszam ok. 2 minut.
Blachę wykładam papierem do pieczenia. Wylewam ciasto. Piekę w nagrzanym piekarniku ok. 25 minut w tem. 180 stopni.
Po upieczeniu wyjmuję , smaruję kajmakiem i posypuję orzechami. Pozostawiam do ostygnięcia.