Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się udaje i jest bardzo smaczne ;)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Utrzeć margarynę z cukrem i cukrem waniliowym. Wymieszać mąkę z proszkiem do pieczenia. Dodawać do masy z margaryny na zmianę z jajkami (troche maki, jajko, troche maki, jajko... itp), miksując.Dodać ocet. Blachę wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą. Wylać ciasto. Ułożyć na powierzchni owoce. Piec godzinę w piekarniku nagrzanym do 180-200 st. C