Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszne ciasto z owocami, jakie kto lubi, jabłka, wiśnie, brzoskwinie, śliwki
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
1. mąka, margaryna, żółtka, proszek do pieczenia i cukier - zagnieść ciasto
2. 1/3 część ciasta zamrozić
3. pozostałą część ciasta podpiec
4. na podpieczone ciasto wyłożyć owoce
5. białka ubić, dodać cukier puder, budyń, olej
6. na owoce wylać powyższą masę białkową
7. na masę białkową zetrzeć zamrożone ciasto
8. upiec