Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachęcam do wypróbowania ,sprawdzone .
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 624
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 624
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Składniki
Całe jajka wbijamy do miski,dodajemy cukier i cukier waniliowy.Ubijamy na puszystą masę następnie dodajemy mąkę i mleko,proszek do pieczenia i na końcu olej.Ciasto dzielimy na 2 części do jednej dodajemy kakao.Pierwszą część wlewamy do blaszki na to dajemy część z kakao i układamy wiśnie.
Pieczemy 30-35 minut. w temp.180 stopni