Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ,pachnące i bardzo smaczne.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Kasię,cukier i cukier waniliowy,mleko rozpuścić.Wystudzić,do zimnego dodać jajka,pr.do pieczenia,mąkę,sok z dwóch cytryn oraz startą skórkę. Zmiksować,dodać rodzynki i wymieszać. Na dużą blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wyłożyć połowę ciasta.Do pozostałej dodać kakao i zmiksować.Wyłożyć na jasną część ciasta. Dać do nagrzanego piekarnika i piec w 180st.do tzw.suchego patyczka. Po upieczeniu i wystudzeniu posypać cukrem pudrem i startą czekoladą. Smacznego życzę!