Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladki na precelkach to słodko słona opcja dla najbardziej wymagających podniebień... czekolada ( w moim przypadku z płynnym toffi )w połączeniu ze słonymi precelkami w pierwszym momencie daję w ustach uczucie jakby czekoladowego ciasteczka, jednak po chwili czuć słony smak, który dodaję każdej czekoladce charakteru, polecam wszystkim szukającym nowych ciekawych smaków :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7670
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 172
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 380
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7670
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 172
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 380
Składniki
Precelki rozłożyć na papierze do pieczenia, na każdym poukładać kostkę czekolady (ja miałam duże kostki, więc przekroiłam każdą na pół), następnie włożyć do rozgrzanego piekarnika (180 C) na ok 5 min ( aż czekolada lekko się roztopi. Wyjąć z piekarnika, ostudzić na kratce. Czekoladki można posypać od razu po wyjęciu z piekarnika kolorową posypką. Smacznego !