Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Niezwykle szybkie, puszyste i wilgotne ciasto pachnące czekoladą i bananami . Idealne na przyjęcia na świeżym powietrzu napewno każdy chętnie sięgnie po kawałek na przyjęciu grillowym .Gorąco polecam.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 104
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 104
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 211
Składniki
Czekoladę i banany pokrój w kostkę
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę dodaj olej dodaj zsiadłe mleko i wymieszaj już ręcznie nie mikserem na koniec dosyp mąkę z proszkiem do pieczenia połącz składniki.Wsyp do ciasta czekoladę i banany.Delikatnie wymieszaj .Ciasto przelej do keksówki o wymiarach 16x36 i piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180st.Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.