Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne letnie ciasto z sezonowymi owocami.
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8939
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 145
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 37
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 293
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2935
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8939
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 145
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 37
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 293
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2935
Składniki
1. Jajka, cukier i cukier waniliowy miksujemy na puszystą masę. 2. Wlewamy olej i miksujemy kilka minut. 3. Wsypujemy obie mąki, proszek do pieczenia oraz kakao i miksujemy na gładkie ciasto. Dodajemy jagody i mieszamy za pomocą łyżki. 4. Ciasto przekładamy do blaszki o wymiarach około 21x25cm wcześniej wyłożonej papierem do pieczenia. 5. Ciasto pieczemy przez około 40 minut w 180 stopniach. 6. Gotowe! Smacznego!