Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8850
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 197
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 459
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8850
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 197
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 459
Składniki
Budyń przyrzadzamy zgodnie z przepisem na opkawinou, tyle że dodajemy mleko migdałowe, zamiast zwykłego i dodajemy stewie lub inne zdrowe slodzidło Po zrobieniu budyniu do szerokich kielichow ewentualnie salaterek wsypujemy jagody, by zakryć dno, następnie ukladamy ciastko, dodajemy masę budyniowa, następnie ciastko i znów budyń. Kończymy na budyniu. Wsypujemy jagody na górę. Możemy lekko schłodzić w lodówce przed podaniem.