Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tańsza wersja dobrego ciasta, które możemy modyfikować wg własnego upodobania.
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 124
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 13684
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 107
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 55
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 124
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 13684
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 107
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 55
Składniki
z białek ubijamy sztywną pianę,następnie dodajemy cukier i nadal ubijamy aż większość cukru się rozpuści.Dodajemy mak i wiórki i mieszamy delikatnie łyżką.Wykładamy na wyłożoną papierem blachę i pieczemy w 160st.C na złoty kolor(suchy patyczek)
Z mleka, żółtek,mąki,cukru i cukru waniliowego gotujemy budyń.Gdy wystygnie miksujemy go z margaryną i wykładamy na wystudzony placek.
Galaretki rozrabiamy w pomniejszonej o pół szklanki ilości wody.Gdy zacznie tężeć wylewamy na ciasto.