Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, puszysty, smaczny deserek, przekładany masą śmietanową z bezami oraz truskawkami, który przygotujesz w 15 minut.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
1. Truskawki odmrażam na sitku. 2. Śmietanę ubijam mikserem razem z mascaropne oraz cukrem. 3. Do masy dodaję bezy, mieszam delikatnie łyżką. 4. Do pucharków nakładam połowę masy, następnie truskawki i pozostałą masę.
5. Na koniec polewam sosem truskawkowym. 6. Deserki gotowe. 7. Smacznego