Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W każdej kuchni czasami coś nie wyjdzie, ten deser to idealny przykład. Robiłam tarte lecz niestety ranty tarty mi opadły u mnie w kuchni jednak zawsze szukam rozwiązania i ratuje to co nie wychodzi
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 101
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 101
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
1. Przygotuj tarte w proporcjach 3:2:1 czyli np. 300g. mąki 200g.margary i 100g. cukru 2. Gotową tarte pokrusz 3. Przygotuj budyń ( Domowej roboty lub z paczki ) 4. Wyłóż kolejno warstwy : Budyń, Pokruszone ciasto, owoc, budyń, pokruszone ciasto, owoc ( Jeśli dasz ciasto na sam spód zbije się i będzie ciężko się jadło )