Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twoje ciasto się nie udało? Nie musisz go wyrzucać :) Zakalec to prawdziwa zmora ale może być bazą innego przepisu. Tą zapiekankę możesz również przygotować na czerstwym chlebie. Prawdziwy przepis zero waste :)
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
Ciasto kroimy w kostkę. Jeśli się zeschło namaczamy je w mleku przez kilka godzin.
Jajka rozstrzepujemy z mlekiem i erytrytolem.
Naczynie żaroodporne smarujemy masłem. Wykładamy kostkę z nieudanego ciasta i zalewamy masą mleczno-jajeczną. Zapiekamy 30-40 minut w 170 stopniach. Smacznego