Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz w domu galaretkę,jabłka i śmietanę? Super możesz zrobić taki deser
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 403
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 403
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Składniki
Galareetke rozpuszczamy w wrzącej wodzie i odstawiamy do stężenie. Ciastka maślane miksujemy w blenderze na piasek. Jabłka obieramy I kroimy w drobną kostkę. Smażymy na maśle żeby były chrupkie doprawiamy cynamonem i cukrem. Śmietanę ubijemy na sztywno pod koniec dodajemy ser i mieszamy żeby było Czuć kawałki sera.